Parkhusen | Stadsliv
Dekorativ bild

Handla. Smaka. Upplev.

Vill du förnya garderoben, piffa till hemmet, låna en deckare, hoppa studsmatta, köpa en kanellängd, fynda på second hand, uppleva något nytt eller unna dig lite extra? Då har du tur som bor ett övergångsställe ifrån gallerian.

Vad du än ska bocka av på köplistan finns det med största sannolikhet i någon av gallerians över hundra butiker. Kliv in och gå på upptäcktsfärd i en värld av mode, inredning, böcker, sport och mat. Här hittar du en mix av välkända kedjor och nya favoriter – som håller öppet alla dagar i veckan.

Dekorativ bild

Vrålhungrig eller bara lite sötsugen?

Oavsett vad magen och smaklökarna längtar efter hittar du det här. Välj och vraka bland allt från poké bowls, tapas, pizza, sushi, burgare och fräscha sallader till nybakade bullar, nypressade juicer och nymalt kaffe. Eller sväng förbi den omtyckta delikatessdisken och köp med dig något gott till balkongen.

Dekorativ bild

Det finns bio. Och så finns det BIO.

Nordisk Film Bio i Gränbystaden är inte som andra biografer. Här kan du njuta av Sveriges största och bästa filmupplevelser. Biodukar från vägg till vägg, ljud i världsklass, stolar som går att fälla ner i liggläge och en 4DX-salong med många spännande effekter Är du inte cineast sedan innan, kommer du med stor sannolikhet att bli det nu.

Under varma augustikvällar flyttar biografen ut i parken och bjuder på film för alla stora och små.

Dekorativ bild

Vi ses på Sara Stinas torg!

Mellan gallerian och parken ligger Sara Stinas torg, där du kan möta upp en vän på en solig uteservering för en fika, middag eller drink. Eller vila benen en stund efter shoppingrundan i gallerian medan barnen klättrar på väggarna (bokstavligt talat) på den tuffa boulderingväggen. Kring torget hittar du dessutom tandläkare, bank, vårdcentral, vaccinationsbyrå och flera butiker. Allt du behöver. Och lite till.