Parkhusen | Lägenheterna
Dekorativ bild

Hur vill du bo?

Stort eller litet. Tillsammans eller bara för dig. Längst upp med utsikt eller längst ner med uteplats. Hitta ett hem som passar dig. Klart att flytta in när det passar dig!

I Parkhusen hittar du bostadsrätter med allt från yteffektiva 1:or om 30 kvadrat till familjevänliga 4:or om 94 kvadrat. Lägenheterna är ljusa med rymlig känsla. Flera lägenheter är genomgående med generösa fönster som blickar ut mot både stad och grönska. Din balkong vänder sig mot parken och bjuder på gott om plats för fikastunder, jobbpauser och mingel. Bor du längst ned i det större huset har du istället en egen uteplats mot gården.

Vi har inrett din nya bostad med en ljus och skandinavisk stil som för tankarna till både stad och natur. Till det adderar vi detaljer som ger karaktär och känsla. Nu är det din tur att inreda med allt det som är du.

Smakfulla kök.

Smakfulla kök.

Idén med Parkhusens kök är att de ska kännas lite mindre som KÖK och lite mer som en naturlig del av inredningen. Med mjuka toner och fina detaljer skapar vi en sammanhållen och tidlös inredning. Luckorna från Ballingslöv har en pärlgrå nyans som ger köket ett stilrent intryck. Väggskåpen har praktisk push open-funktion och bänkskåpen handtag med läderdetalj. Helintegrerade vitvaror, infälld belysning, terrazzoinspirerad bänkskiva och ett öppet dekorskåp i askfanér är ytterligare detaljer som ger köket personlighet.

Kort sagt har vi gjort genomtänkta val från början, så att du slipper välja bort och välja till.

Snyggt, smart och stilrent.

Snyggt, smart och stilrent.

Klinker i mörkgrå granitkeramik möter vitt kakel med tegelförband, skåp och kommod i vitt. En klassisk och omtyckt kombination. Den stora runda spegeln och globlamporna bryter av mot badrummets kvadratiska former. På bänkskivan ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns det gott om plats att vika tvätt, måla naglarna eller läsa tidningen i väntan på att eltandborsten ska göra sitt jobb. I de mindre lägenheterna finns istället en smart kombimaskin för att spara plats.

Bli sambo med en kompis.

Bli sambo med en kompis.

I de mindre husen mot parken finns bland annat mini-3:or om 55 kvadrat med två jämförbara sovrum. Vi kallar dem kompislägenheter, för vänner som vill dela kvadrat med varandra. Men det går förstås lika bra att flytta ihop med brorsan, mamma, katterna, kusinen eller tonårsdottern varannan vecka. Bo med vem du vill, hur du vill.